Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besegrad




Gråten trycker på

Men hittar inte ut


Sorgen är för stor

Ljudlösa tjut



Vatten som smattrar mot glas

Musik som enda sällskap


Hjärtat hoppar från bron

Ner i ett gap



Kvar står skalet och ser ner

På det som en gång var


Blod får vara tårar

Sömn får ge svar






Fri vers av SatansKajal
Läst 217 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-22 19:30



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark o bra
2012-07-03
  > Nästa text
< Föregående

SatansKajal
SatansKajal