Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När du sårade mig





i Två dagar hade du mig


i Två dagar var jag besatt


Vred mig i vånda

Skrek så stämbanden la av



i Två dagar fanns inte världen


i Två dagar var jag öppna sår


Försökte greppa en mening

Började springa mot stupet



i Två dagar trodde jag dina ord


i Två dagar lämnade jag min tro


Men när du sparkar på någon som ligger ner

Är dennes enda alternativ, att resa sig upp



för Två dagar sen

dessa Två dagar kommer aldrig igen






Fri vers av SatansKajal
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-15 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansKajal
SatansKajal