Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap...dyrbar...sällsynt


Hälsning från en vän....

Det var länge sen orden fick flöda
Och bilda vackra
Eller fula
Tankar på pränt
Kanske har vi skeppen bränt
Nej, så får det icke vara
Lite skärpning, bara
Jag är väl som du
I moll, i skugga, i stiltje
Tungsinnet är på besök
Kroppen börjar vilja dra sig undan
Kura ihop sig
Och gå i vinteride
Men, så länge det finns liv finns det hopp
Som klyschan säger
Och, ja ... någon form av liv finns det väl?
Eller vad säger du, gode Kalle?
Är detta lugnet före stormen, kulmen?
Ligger vi bara i startblocken?
Har vi tränat ned oss för att toppa formen nu när det verkligen gäller?
Tänk tavlor på kafeet
Tänk cykling på Djurgården
Tänk julmarknad på Skansen
Tänk bara!




Fri vers av karl eklund
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-12 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karl eklund