Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återhämtning


Rehab...

Dags igen....
Så underbara...
Människor som hjälper...
Men begränsat...
Av en kropp...
Som inte längre är min. Inte lyder...inte sover...inte ser eller hör...
Så att "jag", är nöjd....
Men ändå...
Tacksam....
För varje själ...som finns...
Bryr sig...
Dags igen....ännu en liten tid...
Och jag vet....så begränsat...så till låns...
Men ändå är jag medveten...och nästan...
Lycklig




Fri vers (Fri form) av karl eklund
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-02-14 15:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
So you didn't say "No, no, no" then...
2024-02-14
  > Nästa text
< Föregående

karl eklund