Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar i gryningen


comeback..

Comeback...
Men inte till mig...
Till livet som erbjöd så mycket...så länge...

Comeback...
Du tror att jag har glömt...
Jag är vaken...trots allt
Jag minns...
Jag vill inte ropa på dig...
Men ändå...

På vårt språk...
Kom tillbaka...för livets skull..

(men jag vet..du älskade engelska....




Fri vers av karl eklund
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-02-03 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karl eklund