Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskedrömmar...


Vingar i september...

Röda rosor.....septembers sista......på flykt undan hösten...
Dom mötte mig utanför röntgen......två pilfinkar...
Rosorna doftade....finkarna flög...
Den som hade vingar..
Och tanken kom " vad är jag"..."Vem är jag"...."är jag över huvud taget här"?
Minnet av en melodi...susade i mitt huvud...
Den vill jag höra igen......men vad heter den?
Oro...oro......
Råttor gnager vid roten...
Vånda genom andra....som driver mitt ödes båt mot en lång grund strand.....
Men om jag skulle hoppa.....simma genom bränningar...innan jag går på grund....
Hur kallt är vattnet...
Finns där ett odjur som genast slukar mig......eller är det fin mjuk sand....med vita snäckor och Flundror..
Röda rosor.....septembers sista......på flykt undan hösten...
Vingar....var är ni.....
Drömmar...
Önskedrömmar..




Fri vers av karl eklund
Läst 291 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-09-12 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

karl eklund