Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorade harmonin

Robin Olsson aka Inkognito
- Förlorade harmonin

Min dröm är att jag någon dag åter igen minns
Känslan av livet där den förlorade harmonin finns
Tiden då jag trodde min saga skulle ha ett lyckligt slut
Dagarna innan mitt helvete och mörker bröt ut




Bunden vers (Rim) av Inkognito
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-09 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkognito
Inkognito