Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sömnlös natt blir blandade rader..


Jag hoppas

Robin Inkognito Olsson - Jag hoppas

Jag hoppas verkligen att om det på något sätt går
Att jag får behålla hjärtat och livet om ett par år
För jag försöker resa mig ur askan där döden är konstaterat
I en misär där nästan allting brunnit ner och raserat
Som fick mig att nå botten och lämnade mig förvriden
Förtvivlad i hopp om att bli fri demonerna med tiden
För jag går på knäna nu, så långt ner ibland mörker i botten
Där inte ens ljuset glimtar igenom som kommer från toppen
Men jag försöker att kämpa vidare och kriga mig genom ännu denna strid
I hopp om att en dag åter igen känna värme, glädje och frid
Där jag slipper försöka ligga steget före och slipper behöva be
Utan bara få njuta av vardagen och det livet har att ge




Bunden vers (Rim) av Inkognito
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-05-30 05:11



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Det du förmedlar i dina flöden
når ända fram och berör
på ett synnerligen smärtande
sätt och vis ...
Har inte riktigt tagit mig tid
att läsa dina texter ordentligt
tidigare ...
Men från och med nu följer jag dig
och ditt publicerande med
desto större intresse!
2014-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Inkognito
Inkognito