Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stå vid min sida

Stå vid min sida tills allt är över
Ensamhet är det sista jag behöver
Håll min hand och lova att inte släppa än
För jag orkar inte att ramla ner igen
Hjälp mig att komma igenom dag efter dag
Få mig att leva och njuta av mina andetag
Ge mig nytt ljus och få mig att skapa nytt hopp
Hjälp mig på vägen, hjälp mig att nå min topp
Jag är nere på botten och jag är svag
Allt jag vill är att få chansen att ta nya tag




Bunden vers (Rim) av Inkognito
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-21 23:14



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Väldigt fin. Berörande.
2013-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Inkognito
Inkognito