Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en plats du svepte med vinden

Älskling, till en plats du svepte med vinden
Där det finns frid och frihet smeker längs kinden
På denna plats spelar tid ingen som helst roll
Fortfarande oss nära men ändå ur räckhåll
Platsen där dagen besegrade natten
Vi minns alla dessa underbara skratten
Ditt leende i mina tankar gör att jag alltid skiner
Och jag skrattar varje gång jag tänker på alla dina underbara miner
Numera en ängel, i evigheten du alltid kommer finnas
Det är alla våra underbara stunder jag för alltid kommer minnas




Bunden vers (Rim) av Inkognito
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-22 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkognito
Inkognito