Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar som poppade upp som fick bli en liten kladd :)


Något bättre än detta

Jag kommer ihåg när kärlek var min riktiga rikedom
Men allt keff med tiden har fått mig att glömma dom
Jag lärde mig snabbt att inte allting stannar i livet
Så nu vet jag att aldrig mer ta någonting för givet
För allt det jag hade byggt med åren ifrån grund
Raserade och dog bort med kärleken på en sekund
Såg på när allt försvann och jag kunde inte göra någonting
Och än idag står jag i ruiner och ser när allt försvinner runtomkring
Med endast mitt hopp kvar och att livets ljus åter brinner
Tankar spinner, tårarna rinner för jag pallar inte när allt försvinner
Vardagen en kamp med hela världen som motgång och slag
Men trots situationen så tar jag mig igenom min dag

För det finns något bättre än detta..




Bunden vers (Rim) av Inkognito
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-14 20:36



Bookmark and Share


  Vildkaprifol
En stor sorg när det som är vardag, hemma, livet försvinner... lämnar tomrum... fint skrivet... kan känna med dig...
2013-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Inkognito
Inkognito