Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sömnlös natt fick bli lite kladd.


En ros

En ros, för att du är saknad varje sekund och minut
En ros, för att visa min kärlek som aldrig tar slut

En ros, för att du fortfarande lever kvar här
En ros, för att jag älskar dig var du än är

En ros, som tack för alla underbara år du gav
En ros, som visar kärlek i form av röda blad

En ros, för att jag aldrig någonsin glömmer
En ros, för alla minnen gör att jag fortfarande drömmer

En ros, hoppas du kan se den ifrån det blå
En ros, som står här stolt för oss två

En ros, för att jag fortfarande minns
En ros, till min prins, jag älskar dig var du än finns!




Bunden vers (Rim) av Inkognito
Läst 713 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-14 21:33



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
"En ros, som står stol för Er två" ....vackert...


2013-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Inkognito
Inkognito