Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om han som är ingen


Ingenting

Alla påstår att ingen ej bryr sig
han tycker om det fyfan vad kul
alla påstår att ingen han skrattar , men vad tror dom att ingen skrattar åt
han är för svag för att säga ifrån, för långsam för att smita och för klantig o för feg för att lura dom!
vad ska han göra då?!
alla påstår att ingen ens bryr sig
men ingen känner sig mer än som inget.
ingen han bryr sig visst




Fri vers av absolutecorsette
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-03-25 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absolutecorsette
absolutecorsette