Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gör så med livet


livet

I ljuset är mörkret ingen men i mörkret skymtar alltid ljus(et) någonstans
minns det
Livet ger och tar ge och ta av livet
gör det
Livet leker , lek med livet
lek
glöm inte
titta inte bort
se hit!
minns ( allt) det du har
längta inte efter det du aldrig får
värme är som kylan du känner fast tvärtom
skillnaden är vad du gör det till
älska(r) (du) livet!(?)
lova mig
livet älskar dig




Fri vers av absolutecorsette
Läst 357 gånger
Publicerad 2006-03-30 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absolutecorsette
absolutecorsette