Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem?!

vem rår på det frusna hjärta som inga lågor smälta kan
vem rår på det hjärta som står i brand
intens vågorna släcker dom
vem rår på det ljus i livet lampa
när rädslan för att släcka den är för stor
den som släcker den
livets lampa på flit
släck inte ljus, ta inte död på liv
jag ska lära dig älska
låt mig smälta ditt hjärta utan elden
ett fruset hjärta kan smälta ändå
svårt att rå på falskhet men svårt
svårare att lyssna till sårande sanning
bara tillsammans gör vi den vacker o lätt
minst 2 gör livet lätt
lättare
du kmr aldrig vilja släcka liv igen




Fri vers av absolutecorsette
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-30 12:33



Bookmark and Share


  coffe
ren, skön och vacker som sång från blommor till betong/C
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

absolutecorsette
absolutecorsette