Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ätstörningar


till hon som jag ( när är jag frisk- när jag är frisk)

du är inte ensam
sån som du är
sån är jag! --------> sån var jag
så som du mår
så mår jag --------> så mådde jag

Jag vet hur du tänker
just nu
så tänker jag -------> så tänkte jag
jag vet hur du känner just nu
så känner jag ---------------> så kände jag

kommer jag vara den någon gång
hon som känner annorlunda
kommer jag käna annorlunda någon gång
innan
är det sent nu
finns det medicin för psyket
ge mej den
men var vid min sida för
desperation
jag käner den
en överdos av läkemedel för psyket skulle sitta bra
en överdos av livet fick jag







Fri vers av absolutecorsette
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-03-30 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absolutecorsette
absolutecorsette