Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tolka den som du vill


jag förlåter dig

KLIV, HUGG, SKJUT!
se igenom mig

är det vad du vill
gör så
utan samvete
med hjärta av kantig, trubbig, känslokall betong
som inga vågor ens slipa, ens smeka, mjukna kan
men om du tvivlar
tvivlar du
det är inte försent än
se på mig
fäll inte ner en enda blick
erkänn
du blev vän med misstagen
alla gör vi felen
ditt blev större än jag anat
men erkännande ger förlåtelse och om än mer om du ber om den
då är du stor
större än misstagen
dom gör vi alla
insikten av felen är skatten
när vi vet
ångrar
att ångra ger oss kraft att börja om igen
min kraft stoppar det(n) som hindrar dig




Fri vers av absolutecorsette
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-03-30 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absolutecorsette
absolutecorsette