Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar Regn

Sommar Regn

Svalkar min nakna
hud
Du smeker mig
I sommar skrud

Vi möts du och jag
i en känsla
av frihet till
naturen

Vi blomstrar i ditt regn
Och kan andas igen




Fri vers av giza
Läst 236 gånger
Publicerad 2014-07-16 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giza
giza