Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begrundad tro för livet

När solen lyser upp föds ett
litet barn
I varje trakt växer kärlek
till livet
Ingen kan ta bort hoppet
för livet
I varje hjärta finns en
önskan

Att alla vill ha fred
och alla vapen läggs ner
så finns inga militärer
mer

Varje människa har ett värde
En del får veta det mer än
andra
vissa blir hånade och retade för
deras yttres skull

Men det som räknas är
Hjärtats fina sten .




Fri vers av giza
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-10 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giza
giza