Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavelsjö

Tavelsjö du fina
vi ser solen skina
där mellan molnen

Vinden susar i björken
sjön ligger grå under
molnen

Grönskande hagar
Måsen flyger
slåss om
vem honan får

Sjöodjuret syns
inte till ligger
väldigt still
där nere i mörka djupet
molnen hänger
tungt över byn.





Fri vers av giza
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-08 10:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giza
giza