Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Karin min vän


Dikt till dig

Sista stunden
sista tiden

Vi tillsammans i alla
våra år

det vi har finns alltid
kvar,
men nu i ny
framtid

Vi fann varann
och vänskap
uppstod

I vinter och vår
Vår kärlek alltid
består .

Kärlek till dig älskade vän .




Fri vers av giza
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-11-26 10:43



Bookmark and Share


  Maud Louise
Så fint diktat om kärlek
2015-11-26
  > Nästa text
< Föregående

giza
giza