Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betraktelse


Ett Gathörn

Jag står i ett gathörn
vårvinden kyler mig
I väntan jag ser människor
mot ett mål

Rytmen av liv
I ett brus av sorl

Ögon som ser
Ögon med liv

Vi ser varanndra
Utan större reflextion
Dag blir till natt .




Fri vers av giza
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-04-29 09:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giza
giza