Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min mor svarade på en fråga om min uppväxt o detta blev svaret...


Blottare i Påskbergsskogen..

Jag vet att du lider,
eller vill tro mig veta att du gör det,
all den sprit du hällt i dig genom alla dessa år,
alla de smällar du fått ta,
alla sömnlösa nätter,
tröttnar du aldrig?
Jag ville ha svar på saker om min barndom,
jag ville mer veta vems parti du tog,
antingen mitt,
din dotter,
eller hans, min såkallade far,
jag sa oxå att tar du hans parti så är du DÖD i mina ögon,
.........o du valde hans sida.....
svaret jag fick var att min uppväxt inte var så bra med tanke på blottaren i Påskbergsskogen...???!!!??
vilken jävla blottare???
du ljuger ihop nått om en blottare för att inte se sanningen,
att du lever med en man som är dömd för sexuella övergrepp,
jag var din dotter mamma,
du väljer bort mig rakt av,
det gör så fucking ont,
men jag e ändå tacksam för att du visade ditt rätta jag....


ADJÖ Mamma...




Fri vers av Simone Hildor
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-05-24 16:29



Bookmark and Share


  Lars Thun (tid. lapema)
Stark text.
2015-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Simone Hildor
Simone Hildor