Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna låt text skrev jag 2012...


Tillbaka igen...

Den vägen som jag nu vandrar på
Det var du som ledde mig in på den
Det tog mig många månader att inse
Att tiden här är till för mig
När du försvann visste jag varken ut eller in
Jag gjorde saker som jag nu ångrar
Hamna på akuten och bland vitrockarna
Inga trevliga saker
Egentligen inget jag vill tala om men jag måste

Du var den som jag ville ha i mitt liv
Du gick, du försvann
Men en dag fanns du där igen
Vart står vi nu
Finns det en gnista kvar

Jag fanns där för dig
Så nära jag nu kunde
Jag brydde mig inte
Om att du hade de problem du hade
Jag menar…..ja du förstår vad jag menar
Kommer ihåg när jag kom hit till Stockholm
Och du sa till mig att du inte ville leva mer och att du hade HIV,
Visst blev jag sorgsen
Men jag sket i det jag vill ju vara med just dig
Så snälla……. Älskling kom till mig

Du var den som jag ville ha i mitt liv
Du gick, du försvann
Men en dag fanns du där igen
Vart står vi nu
Finns det en gnista kvar




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Simone Hildor
Läst 427 gånger
Publicerad 2016-11-04 14:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simone Hildor
Simone Hildor