Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgeprocess...

Hur förklarar man för någon som inte ser?
Hur visar man för någon som inte hör?
Det som i tanken vill sägas,
Är inte det som sägs.
Orden som tanken formar vill ut,
Men dom har gått vilse i mörkret.
Tårar saknar mening,
Löften bygger på svek,
Kärlek utan ömhet,
Barn utan längtan.
Varje ord måste noga vägas,
Ett enda ord kan förvandlas till napalm.
Kan man höra vinden utan stormen?
Kan man känna värmen när det blåser kallt?
Jag blev en vuxen kvinna,
Men känner mig bara förvirrad.
Jag blev en mamma,
Men är bara rädd.
Jag blev en Fru som också blev en änka.
Jag blev en flickvän igen,
Jag blev en sambo,
Men känner mig vilsen.
Sorgen gnager i mig,
Sorg i överflöd.




Skapa | Skriva av Simone Hildor
Läst 26 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-04-22 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simone Hildor
Simone Hildor