Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hände 2/2-11...

REF:Vart jag än vänder mig
Så lurar faran bakom varje hörn
Vad jag än gör
Så sätter jag mitt liv på spel
Vad jag än säger
Så kommer ingen någonsin förstå

VERS 1: En kall december dag ville jag bort
Flykten är ett sätt att överleva
Jag gick från en man
Varför skulle det bli så
Jag ville inget hellre än att stanna
Stanna i det ömma rum som svepte sig om mig

REF:Vart jag än vänder mig
Så lurar faran bakom varje hörn
Vad jag än gör
Så sätter jag mitt liv på spel
Vad jag än säger
Så kommer ingen någonsin förstå

VERS 2:Mitt mål var ännu en man
Men denna man ville mig inget ont
Irrade runt på centralen
Hoppa in i en taxi
Ett falskt leende spred sig över mina läppar
Flås, smärta, gråt, panik
Skulle aldrig ha sänt ut mitt falska leende
Tyvärr är det så vårt samhälle ser ut
Vi kan inte göra något åt det

REF:Vart jag än vänder mig
Så lurar faran bakom varje hörn
Vad jag än gör
Så sätter jag mitt liv på spel
Vad jag än säger
Så kommer ingen någonsin förstå

BY: Simone Lernsten




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Simone Hildor
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-05 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simone Hildor
Simone Hildor