Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trodde jag betydde

Jag sitter ensam
trodde jag var någon som betydde

Jag sitter här
ensam
trodde någon skulle bry sig

Jag hade sett fram mot ögonblicket
som jag trodde någon brydde sig om

Nu sitter jag här ensam
trodde jag var någon som betydde

Lämna mig när jag säger okej
Men lämna mig inte när jag behöver dej

Jag trodde jag var någon som betydde
Nu sitter jag här ensam




Övriga genrer av Kim S.
Läst 493 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-09-21 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim S.
Kim S.