Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sveket...

Jag trodde, jag hoppades,
jag hatade, jag älskade
jag gick döden tillmötes.....
så mörk o skrämmande
men ändå så mjuk o ljuvlig
känner inte igen den sidan du ger mig
men vet bara att den skrämmer mig
värme, trygghet och förståelse var det jag önskade mig
men fick kastat i ansikte kyla, ovisshet och agg
tack...




Dagbok av Simone Hildor
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-13 21:29



Bookmark and Share

  Simone Hildor
Simone Hildor