Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min räddning....

Många misstag har jag begått,
Många år har jag försummat,
Så många löften som jag brutit,
Så hårda slag jag delat,
Alla lögner jag spridit,
Alla förtidiga avsked,
En oändlig misär,
Ett liv i fångenskap,
Ett liv som SLAV,
En drog så stark,
Ett liv så mörkt,
En värld så kall,

Men så kom du,
Du strålade,
Du log mot mig,
Du såg mig,
Du sträckte din hand till mig,
Jag rörde vid dig,
Jag var svag,
Jag var kraftlös,
Men du lyfte mig upp,
Du bar mig,
Din famn var så varm,
Kärleksfull,
Du började tvätta mina sår,
Jag var trygg,
Jag är älskad,
Jag är värdefull,
Jesus,
Min räddning,
Mitt hopp,
Min tro,
Mitt LIV....




Dagbok av Simone Hildor
Läst 188 gånger
Publicerad 2017-09-27 22:28



Bookmark and Share

  Simone Hildor
Simone Hildor