Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv

Grått.
I olika nyanser.
Med en rand av orange.
Ibland ganska bred,
Ibland så gott som obefintlig.

Detta är mitt liv.
Så långt jag förmår se tillbaka.
Grått
I olika nyanser
Med en rand i orange.

Jag som inte ens tycker om orange,
Men det är trots allt bättre än grått.





Fri vers av Rölleka
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-09 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rölleka