Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtans tanke

Längtans tanke
Så tung
Fastnar i trädens grenar
På sin väg mot utplånandet.

Fastnar och sliter sig blodig
Sargar sin alstrare
då navelsträngen
fortfarande förenar.

Försöker fånga bloddropparna
Försöker känna smärtan
igen och igen
Då smärtan är det enda som finns
kvar av det jag älskade.




Fri vers av Rölleka
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-12 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rölleka