Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cellen

Rummet luktar inpyrt
Nikotinfärgade ränder
tecknar de fuktskadade väggarna
Ett rum utan Exit-skylt

Rummet speglar ångesten

Hjärtat sluter sig
Saknar dörr
Som rummet

Själen gråter
Nikotingula tårar
Som rummet




Fri vers av Rölleka
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-01-14 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rölleka