Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusion

Under min konversation med döden
Blev jag avbruten av en Ängel,
Idogt sjungande Internationalen.

Jag bad honom dämpa sig något enär
jorden inte mår så bra.
Rister och rämnar i sina fogar.

Måhända tiden för födelsen är inne.









Fri vers av Rölleka
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-10 10:34



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Vi hoppas "tiden för födelsen" inte dröjer!

Tänker jag till din viktiga text!

2018-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Rölleka