Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbindelsen bröts

Förbindelsen bröts
Abrupt
Tystnadens svarta ruin
Oöverkomlig
Tankarna som skulle formas till ord
föll ner i avgrunden
Kan aldrig hittas igen
De ord som skulle blomma i mitt livs öken.




Fri vers av Rölleka
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-11 18:28



Bookmark and Share


  Fulbergarn
och svårt att återupprätta den förstås
2018-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Rölleka