Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ingenting i världen kan ersätta min älskade man som förlorade kampen mot cancern, men han ville att jag skulle leva mitt liv, och så mötte jag denna pojk....


Aldrig mera brottom!!

Du ÄR inte vad andra ser,
Du ÄR inte vad andra tror sig veta,
Du ÄR inga rykten. Du ÄR inte fördomar. Du ÄR du. Du ÄR unik.
Du ÄR värd att älska. Du ÄR underbar.
Du ÄR den finaste människa jag har mött.
Du ÄR Tommy.
Min Tommy.
Låt aldrig någon säga något annat. För du är älskad av mig.
??????




Dagbok av Simone Hildor
Läst 78 gånger
Publicerad 2022-09-22 06:45



Bookmark and Share

  Simone Hildor
Simone Hildor