Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer jag någonsin att våga:

- gilla någon annan?
- älskar någon annan?
- ge mitt hjärta till någon annan än dig?


2006-08-12




Fri vers av susi
Läst 474 gånger
Publicerad 2006-08-12 15:13



Bookmark and Share


    Lindushi
Jag är stum:| den var skit bra!
2007-01-06

    ej medlem längre
Ja, det var ett definitivt avsked...
Visste grabben vad han förlorade eller tjejen?
2006-08-13

  Neal
Väldigt gripande, hoppas allt bara var ett misstag som kan redas ut !
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

susi