Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknad


jag saknar din doft, din röst, ditt skratt

jag saknar att se på dig

jag saknar att prata med dig =/




Övriga genrer av susi
Läst 588 gånger
Publicerad 2006-11-02 22:02



Bookmark and Share


    kristin_88
oo jag saknar också =(
det är mycket svårare än man tror ..
2007-01-28

  Jamal Jazgi
mycket fin text
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

susi