Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
show me the way take me to love ;)


Lyckan

Ibland känns som lyckan ligger på andra sidan havet
och man kan inte ta sig dit på grund av de enorma vågorna.




07/07-07




Övriga genrer av susi
Läst 418 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-07 21:01



Bookmark and Share


    filip84
vackert och ärligt
2007-11-11
  > Nästa text
< Föregående

susi