Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
illusion... ?


En underbar känsla

Det är en vinternatt i december
stjärnorna lyser klart i himlen
Vi går hand i hand
Det är tyst
snön på marken glittrar
Vi sätter oss på en bänk
Det är din födelsedag
Jag läser upp en dikt
Som jag har skrivit till dig
Du får en kyss på kinden
Du ler mot mig
Det var ett tag sen jag såg dig le
Önskar jag visste din hemlighet
Jag kan se att du bär på en djup smärta
Som ingen annan förstår
Men nu pratar vi inte om det
Nu är du lycklig iaf
Är det kanske dikten som
Fick dig att le?
Vi börjar gå längst vägen
Det är kallt
Vi tänder en brasa
Och sätter oss vid den
Med var sin kopp te
Sedan tittar du på mig
Du håller i min hand och säger:
”God jul på dig”
Jag har glömt bort att det är jul
kanske har jag mycket annat att tänka på
jag tittar upp mot stjärnorna
Sen på dig igen och säger:
\"det är en underbar känsla att sitta här med dig\"

Du ler.




Fri vers av susi
Läst 626 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-30 16:56



Bookmark and Share


  Endless Love MS
Läst 387 gånger!
2014-10-01
  > Nästa text
< Föregående

susi