Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar tårar tårar


Varenda gång jag minns dig
Rinner rårarna ner

Varenda gång din favorit låt spelas upp
Rinner tårarna ner

Varenda gång min mobil piper
Rinner tårarna ner för att smset inte är från dig

Varenda gång jag lägger mig
Rinner tårarna ner
För att jag inte har fått höra din röst under dagen

Varenda gång jag befinner mig i din stad
Rinner tårarna ner

Varenda gång jag går förbi bänken vi satt på en varm sommardag
Rinner tårarna ner
För att jag vet vi kommer aldrig någonsin kunna sitta på samma bänk tillsammans igen

Det går att undvika dig
men hur ska jag undvika allt annat?




Fri vers av susi
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-25 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

susi