Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när ska du förstå??


Får jag kalla dig livet?

Du vackra
får jag kalla dig livet?

får jag kalla dig kärlek?

Du
vart var du, när jag behövde dig som mest

vart vart vart?

Du underbara
får jag kalla dig vän?

får jag kalla dig lycka?

Du
när ska du förstå, hur mycket jag behöver dig

när när när?

Du fina
får jag kalla dig mig?

får jag kalla dig hat?

Du
Hur ska du någonsin förstå, vad mycket du är värd

hur hur hur?




Övriga genrer av susi
Läst 545 gånger
Publicerad 2006-08-18 10:47



Bookmark and Share


  Fanar
Söta ord till en fin dikt
2008-10-12

    Lindushi
Den var grym och bra :)
2007-01-06

    ej medlem längre
Någon kan vara allt..
2006-09-03

  Neal
Vad vackert du skriver, jag vill gärna vara din vän !
2006-08-18
  > Nästa text
< Föregående

susi