Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän för längesen

 

Till en vän för längesen
tultade en som inte var den.
Men vuxenvärlden
gav förning på färden
och vän blev ovän och nu blev sen.




Bunden vers (Limerick) av P.K. Wensther VIP
Läst 73 gånger
Publicerad 2023-12-09 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P.K. Wensther VIP