Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRAVSKRIFT

 

På okänd ort med allt man rönt
där allt var stort och inget grönt.
Av allt man bort var inget lönt,
av allt man gjort var inget skönt.
Så brått har livet gått
med smått och inget gott.






Bunden vers (Annat versmått) av P.K. Wensther VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-12-21 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P.K. Wensther VIP