Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pilla i ditt hår

Låt mig sitta
Bara en liten stund
Och njuta
Njuta av att inte bry sig om
Vad alla andra tycker och tänker
Bara vara för mig själv
Med dig
Låt mig pilla i ditt busiga hår
Och bara finnas en minut
Inte tänka
Inte agera
Bara finnas
Där
Eller
Blir det kanske här?
Nåja det spelar ju ingen roll
För vad var det jag sa
Inte
Tänka
Inte tänka
Även om det bara är för en halv sekund
Tänk
Inte

Låt dina tankar
Fångas i en vindpust
Låt dina bekymmer flaxa iväg
Låt din blick somna i bomullsbäddar
Bakom dina ögonlock
Sitt
Och bara känn hur ensam du är
Med mig
Mysigt
Masserande
Pillar jag i ditt hår
Tills du
Slår upp blicken
Och iskallt, suckar ljudligt
Försöker gå iväg
Sitt!
Och bara känn hur ensam du är




Fri vers av Kim S.
Läst 583 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-11-07 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim S.
Kim S.