Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku, i samarbete med Cajsa


Stjärnfall

När stjärnor faller

Faller de snabbt, man undrar

var det en stjärna?




Bunden vers (Haiku) av Nessie
Läst 1069 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-20 08:45



Bookmark and Share


  Diffusiaria
visst undrar man det...
2008-07-10

    Camillaa
vackert
/ C *
2006-10-03

    Cajsa
Ord att tänka på! Bra skrivet!
2006-09-20

  Cris
Ja det kan man ju undra...
jag tänkte mer på sång-stjärnor etc..
om de faller snabbt..så kanske inte de
var sådana stjärnor..
Men det kan ju stämma med stjärnhimlen
också... vad var det man såg?

Mycket bra haiku tycker jag som
får igång tankarna..
2006-09-20

  Fredrik Stillesjö
Hej Nessie!

Tankvärd haiku. Har ofta tänkt ungefär så här stjärnklara nätter. Hälsar vännen Fredrik
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Nessie
Nessie