Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barbie died last night (May that bitch rest in peace)


Korta kjolar
Push up bh
Höga klackar
Mycket smink

Har du problem med det eller?

Blonderat hår
Hårförlängning
Massa spray
Plattången

Det är ju för i helvete bara hår.

Alkohol
Alla krogar
Gratis drinkar
Slipper köa

Min baksmälla i morgon är väl inte ditt problem?

Inget fett
Aldrig godis
Hatar chips
Dricker vatten

Det är väl min sak vad jag äter.

Hundra killar
Inkorgen full
Missade samtal
Svara?

Jag har faktiskt inte bett dem höra av sig.

Slampa
Hora
Bimbo
Bitch

Behöver du en svenskalektion?
Tänkte bara, när du inte verkar kunna så
många andra ord..

Låt mig va
Låt mig leva
Låt mig va
Låt mig leva

och så vaknar jag en morgon och ser att personen jag ser i spegeln
inte alls är den jag borde se så jag bestämmer mig för att döda
barbie och bli mig själv igen

Men jag behåller hårförlängningen
och alla hundra killar!




Övriga genrer av P.J
Läst 483 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-10-20 18:23



Bookmark and Share


  Christer Eriksson
lagom eller rätt kaxig poesi, gillar krogtemat, helnatten och hundra killar är ju bara hundra killar.. coolt..
2006-11-25

    ettolrahC
Yeah! Word Up!
2006-10-22
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J