Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det skall bli ett sant nöje att låta dig döda mig



Sanningen är den

att jag älskar dina fingermärken mot min hals
och du får gärna ta i så hårt du kan
för då får jag avsluta det här livet
när jag ser in i dina ögon




Fri vers av P.J
Läst 638 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-25 16:16



Bookmark and Share


    Naemi
Avslutningen är inte helt träffsäker. Det känns som om det fattas ett ord. Rubriken är intressant, texten annorlunda och bra! Hemsk... såklart.
2007-01-30

  Arte
sorligt men ändå på nåt sätt rätt , men ändå fel :)
2007-01-26

    Morbide
så jävla klockren
2007-01-25

  john ekström
fin men ack så sorglig..
2007-01-25

    Camillaa
OPPS, glömde omdöme!
stjärnklar 5:a


/ C
2007-01-25

    Camillaa
fy så jävlaa underbart!
jag är kär i den här!
känsla
känsla
känsla

är det enda ordet
jag kan komma på nu! :)

Under.

Bart.

/ C
2007-01-25

  Niniz
aj, jag skär mig på orden i denna dikt! snyggt! kram
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J