Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och du ljuger för att överleva

Som en djurlik instinkt
när du fäster din blick
rakt in
och igenom
mitt icke existerande förnuft

och jag vet att varje ord
är lögn

för dina tjugofem år
har inte ett spår av sanning

medan tvåhundratjugofem år
inte heller skulle lära dig
rätt
från fel
eller är det
fel från rätt

för lika som lejon jagar, leker och
sliter sönder sitt byte

jagar du mig och leker en stund
för att sedan se mig i ögonen

och slita sönder mig




Fri vers av P.J
Läst 558 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-01-22 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J