Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vila i Frid Hans Bergendahl 29.07.1984 - 07.01.2007 Alltid Saknad


In loving memory (eller nu tar vi farväl)




Var

finner man det som
inte längre finns

och hur ser man
saker som inte ögat kan se

blundar och låter luften smakas
låter vinden smekas
låter dofter kännas

och där står du
bland vita världar
som bara kan finnas
när vi låter det ske

farväl




Fri vers av P.J
Läst 642 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-18 14:35



Bookmark and Share


  Niniz
Kände också Hasse..otroligt vacker dikt, det hjälper verkligen att skriva av sig. *kram*
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J