Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min föredetta pojkväns bästa vän, min bästa väns före detta pojkvän och din flickväns största



Hud mot hud
och en längtan
vi så förbjudet kommer stilla

och du undviker att kyssa mig på munnen

när dina händer sakta rör sig i en cirkel
längs min rygg
och min hand har funnit vägen till din byxkant

1, 2, 3

tar ett djupt andetag och låter alla skuldkänslor
gömma dig djupt inne i mina lungor
så att de aldrig kan ta sig ut i luften igen

för du är min nu
och din kropp är under min makt

och jag skall älska dig
tills klockan blivit morgon
och jag smyger ut för att aldrig återvända

du drar mig mot dig
och jag känner ditt kön brinna mot mig

sakta tar du tag om mina trosor
låter dem lämna sitt trygga ställe
och du lägger dig ovanpå mig

vi är en
och kommer aldrig mer kunna andas lika djupt
för då friar vi allt de
som vi aldrig kommer ångra

så vi älskar med varandra
utan kärlek
utan löften

men med en längtan vi har vårdat
enda sedan

vi möttes alldeles för sent




Fri vers av P.J
Läst 631 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-30 14:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra, fint och starkt, eggande men med en svart sorgekant, upplever jag det som.
2013-09-02

  Niniz
"tar ett djupt andetag och låter alla skuldkänslor
gömma dig djupt inne i mina lungor
så att de aldrig kan ta sig ut i luften igen"

Gillade speciellt detta!:) härligt skrivet kram
2007-01-31

  småbusig
rubriken krävde lite tankearbete men var så klockren... väldigt vackert skrivet om ett flyktigt möte...
2007-01-30

    Naemi
Jätte bra slut! Tempot är lite ojämnt och jag tycker att du borde välja ett annat ord för "könsorgan". Det låter så kliniskt på något sätt. Bättre med ordet "kön". Annars kanon!
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

P.J
P.J